onsdag 12 mars 2014

Ber om ursäkt!

Jag håller på att göra en blogg och hemsida för den klinik jag startar i maj. Ha tålamod med mina tekniska kunskaper! Just nu är profiltexten från denna bloggen borta och den jag skriver för veterinärkliniken framme. Är ju inte meningen... Men jag vet inte hur jag gör för att ha två olika texter. Så förlåt! Och är det någon som vet är jag tacksam för hjälp!!!

6 kommentarer:

 1. Det är inte lätt det där med allt det tekniska och jag önskar jag kunde hjälpa dig. Men kanske måste du ha två olika google-konton, ett till vardera sida, för att kunna ha olika profiltexter.

  Lycka till med både klinik och hemsida och ha det gott i vårsolen!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Tack Lotta! Det verkar som du har rätt. Har inte riktigt fokuserat på denna sidan på sistone. Återkommer snart hoppas jag. Men det tar mycket tid med att starta upp en verksamhet!
  Ha en bra helg!
  Kram Åsa

  SvaraRadera
 3. Hej Åsa,
  du verkar ha stängt av din veterinärblogg för oinbjudna... Din djurklinik blir i vilket fall efterlängtad, dock inte så mycket av katterna. Och behöver du hjälp med att ta hand om din reception, ekonomi och administration får du gärna höra av dig. Se http://www.linkedin.com/profile/view?id=329259018&trk=nav_responsive_tab_profile

  Hälsar Helena med alla katter; Emil, Linus, Tusse, Sofie, mfl mfl

  SvaraRadera
 4. Hej, vilken härlig blogg & underbart hus! Så glad jag hittade hit, skall börja bläddra bakåt & läsa om era spännande projekt.
  Kram Tiina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Vad roligt att du hittat hit! Och tack för att jag på så sätt även fann din blogg! Och detsamma, vilket vackert hus och trädgården ser härlig ut. Nu har jag lite att bläddra i! Grattis till de små också! Vilka underbara bilder med de två tillsammans! Min blogg ligger lite på vila just nu, men så fort kliniken är igång så återkommer jag.
   Kram

   Radera
  2. Hej,
   Tack för trevlig blogg om nya huset!
   Jag ska själv inom inte allt för länge bygga nytt i Beddinge. Även jag har tänkt mig att bygga ett "lösvirkes" stenhus. Jag har redan en någorlunsa ritning men jag antar att den kanske måste finslipas. Är Sonny Janzon byggkonsult och Marie Beckman arkitekter?
   Samberg och Sonny Janzon hittar jag på eniro, men inte Marie Beckman.
   Tack för trenlig läsning hälsar
   Roland

   Radera