måndag 17 december 2012

En bild från häromdagen när solen sken på havet och fick små vita dimmoln att lyfta från vattenytan. Är tyvärr en mobilkamerabild, så ej så tydlig som man kan önska.

Idag fick vi ett mejl från Niklas att de ska börja bygga enligt planerna på onsdag! Känns nästan overkligt. Att all planering sedan i somras nu ska realiseras. Återkommer med bilder!

Såg att jag lyckats radera ett inlägg - vet inte riktigt hur det gick till, men som ni ser på mina planlösningsbilder, så är tekniken och jag inte alltid de bästa vänner... Hur som helst handlade inlägget litet om hur enormt mycket det är man måste kunna och sätta sig in i som byggherre. I vårt fall hade vi helt ovärderlig hjälp av Marie. Hon tog oss mycket pedagogiskt genom steg för steg, försåg oss med alla dokument och all information som krävdes för nybyggnationskarta, bygglov, kontrollansvarig, banklån, etc etc. Dessutom har hon hand om alla detaljer och alla val i bygget, och de är en hel del... Efter ca 1 månad in i planeringen, skrev vi ut all mejlkontakt vi haft med henne. Den konversationen krävde 3 pärmar...
Vi är så otroligt glada att vi har haft Marie som vår guide i allt detta - för till stor del tack vare henne har det varit roligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar