torsdag 28 februari 2013

Som Julia Roberts...


I stora badrummet har vi ett badkar från Hafa www.hafa,se, "Hampton". Jag hade spanat in det på nätet och vi åkte till en badrumsbutik för att rekognosera. Väl där blev vi mycket besvikna då det såg så litet och ynkligt ut. Säljaren hade dock varit med förrut, så han fick mig och dottern att hoppa i och provsitta - det visade sig vara sällsynt bekvämt!
Badkar Hafa HamptonTill badkaret valde vi en gammal kändis för oss, badkarsblandaren Mora "Rexx T5", www.moraarmatur.se som vi köpte när vi renoverade vårt förra badrum, Det är en enkelt stilren blandare som har en svängbar pip där omkastaren sitter, dvs när man för pipen åt sidan, går duschen igång. Trevligt när man badar att slippa ha pipen i vägen i karet.

  
Till båda badrummen valde vi vägghängda handfat "Verso" från Duravit, www.duravit.se. Till vårt badrum ett på 60 cm och till lilla duschrummet 45 cm. I vårt badrum hade jag velat ha 80 cm med 2 blandare, men pga handikappbestämmelserna när man bygger nytt, grrr..., fanns det inte plats i vårt badrum.
 I båda badrummen har vi handdukstorkar från inr, "linc 21 Line". www.inr.se. Jag är medveten om att de inte värmer så bra och rymmer så mycket som vanliga handdukstorkar, men de är så snygga!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar