lördag 18 januari 2014

Den långa sköna julhelgen

medförde för oss att vi fick tid att fixa och dona hemma, bland annat började vi sätta upp tavlor. Ovanför skänken i vardagsrummet kom mina favoriter upp, fyra tryck från en Giacometti-utställning på Malmö konsthall för sisådär 20 år sedan. Tiden flyger!
 Det känns genast ännu mer som hemma. De har följt med i alla de 9! hem jag haft sedan jag köpte dem. Och de har alltid varit de första tavlor som kommit upp. Tänker att detta var sista gången. Vi har hittat hem nu.

 Bokhyllan har fyllts med pocketböcker. Ovanför hyllan börjar en samling av barnbilder, barnteckningar och foton breda ut sig. TV:n har inte kommit på plats än då det visade sig att foten den står på är för bred och vi saknar upphängningsanordningen. Eller saknar och saknar, vi tog inte den när vi köpte TV:n för då bodde vi i vårt 1800-tals hus vars väggar var av obränd sandtegel - dvs de vittrade sönder bara man tittade på dem. Inget man hänger en TV på direkt...
Och hundarna har älskat varje stund av ledigheten. Långa promenader, hela familjen samlad hemma och mys under duntäcket. Men framför allt att slippa hänga med till jobbet - vilket de båda avskyr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar