söndag 19 januari 2014

Underbara söndag!

3 dagars vinter har vi nu haft i Skåne och även om jag inte är en stor älskare av vinter och kyla, tycker jag det är mycket lättare när snön lyser upp lite. Idag har vi haft en helt underbar söndag. Vi inledde morgonen med lång god frukost där alla tidningsdelarna hann läsas - långsamt. Därefter byltade vi på oss, både barn och hundar och tog en promenad längs stranden och i naturreservatet i Stora Hult som sträcker sig längs kusten. Vi hade bestämt träff med två andra familjer och deras hundar. Jag älskar att se glada hundar och ungar med rosiga kinder tumla runt i en stor skock. Sådant gör mig glad!
Sen hem för lunch och så ut igen till pulkabacken. Bor man i Skåne gäller det att passa på så länge snön finns kvar. Bästa betyget för dagen gav sonen när han utbrister att det var den bästa dagen i hans liv. Mår så bra efter en sådan dag!

4 kommentarer:

 1. Hej! Jag heter Nora Lindkvist och är redaktör för magasinet Vårt Nya Hus. Skulle vilja intervjua er om ert husbygge. Hör gärna av dig så fort som möjligt om detta låter intressant! Skicka isf ett mejl till redaktion@vartnyaforlag.se. Mvh/Nora

  SvaraRadera
 2. Hej Åsa!
  Så kul att du lämnade en kommentar inne hos mig så hittade jag hit! En massa härliga inlägg att botanisera bland. Inte minst fårfotona! Vilken härlig söndag ni fick! Knappt ngn snö hos oss här nere i södra Skåne, instämmer i att det blir så ljust och fint när snö fallit.
  Dagar utomhus med barn och hundar är svårslaget! Vår äldsta kille älskar naturliv och jag tänker mig att det delvis kommer följa honom genom livet, när man fått det med sig tidigt och lärt sig att uppskatta djur och natur.
  Kul att ni också rest i bergen på Gran Canaria! Det är verkligen som en helt annan värld, fjärran massturismen!
  Må så gott!
  Hälsar Anna

  SvaraRadera
 3. Hej Åsa och tack för hälsningen på min blogg! Fin vinter ni har, men snö och vinter är bäst på bild tycker jag, så jag längtar efter plusgrader! Nu!!!
  /Katarina

  SvaraRadera
 4. Hej! Vad kul att du hittat hit! Håller med!!! Vilken vinterdag som helst skulle jag med glädje byta mot solen! Men, men, nu har vi inte utvandrat till sydligare breddgrader, så då försöker jag göra det bästa av detta. Och korta stunder går det bra!
  Åsa

  SvaraRadera